Image Alt

Om oss

Om oss

I 35 år har Linnean blommor & Design funnits på Brunflovägen 13 i Östersund. Sara och Thomas är dom tredje ägarna av butiken, trots att Linnean förändrats under tidens gång har fokus på hållbarhet, medvetenhet och kvalitet däremot alltid varit densamma. Av en enkel anledning, vi nöjer oss inte med något annat än det bästa.

I Maj 2021 fick vi äran att köpa företaget, och därmed fick vi överta fina lokaler och underbar personal samt massor av härliga kunder. Vi bygger vidare på Linneans värdegrund och hoppas att ni följer med oss på våran blomstrande resa. Ni ska känna er trygga med att vi på Linnean Blommor & Design i Östersund levererar kvalitet.

Välkommen in i vår butik som har öppet 7 dagar i veckan.

I dagsläget köper vi främst in våra snittblommor från blomsterauktionen i Nederländerna, där vi omsorgsfullt väljer ut blommor med hög kvalité och hållbarhet. Detta ger oss också möjlighet att kunna hålla ett unikt sortiment. Vi köper även in en stor del närproducerade växter och snittblommor.

I vår inspirerande oas till butik finns ett stort utbud av snittblommor samt växter för inomhus och utomhus miljö. Alla möjliga former på krukor och vaser, stort och smått i olika material. Här hittar du allt från unika små skatter till nyproducerad inredning. Men det vi är mest stolta över är våra kreativa florister som hjälper dig att välja rätt snittblommor och växter efter säsong och önskemål.

Vårt team av blomstrande experter
Susanne
Florist & Specialist på företagsväxter
Jenny
Florist
Linnean blommor
Ingela
Florist
Linnean blommor
Maja
Florist
Terese
Mästerflorist & Bröllopsflorist
Linnean blommor
Lotta
Bud & Butik
Carolina
Florist