Företag

Företag

Företag

Vår vision är att ge företag den bästa och smidigaste lösningen när det kommer till att skapa gröna kontorslandskap där medarbetare trivs och mår bra. Växter är naturliga luftrenare, de omvandlar den koldioxid vi andas ut till syre vilket ger din företagslokal bättre luft. Teckna ett avtal som passar just ditt företag och vi garanterar att växterna håller sig fräscha. Vi hjälper dig att skapa den företagsmiljö som du drömmer om.

Vi kan hjälpa dig med entréutsmyckningar och företagsevent. Vi kommer ut och smyckar hotell, väntrum, företagsentréer och andra offentliga utrymmen för ett professionellt och varmt välkomnande. Vi levererar också arrangemang till större event och har inget emot att åka långt. Kanske vill ha hjälp att fixa stämningen vid tex ett viktigt kundevent? Strikt stilrent i kontorsmiljö – eller varför inte ute i naturen?

Det ska vara lätt att uppvakta dina medarbetare, dina kunder och leverantörer, att visa uppskattning genom blommor är alltid ett vinnande koncept. Vi finns bara ett samtal bort!

Du kan även prenumerera på Buntar By Linnean för att varje eller varannan vecka få fräscha blommor utkörda direkt till kontoret.

Eller gör som några av våra andra kunder och prenumerera på din egendesignade veckobukett i valfri storlek.