BRÖLLOPSPECIALISTER Med stor lyhördhet skapar vi något unikt med dina önskemål.
Möt bröllopsspecialisten

Hos oss hittar du Kirsten Lüdicke som har mer än 20 års erfarenhet av bröllop och fest i Sverige, Norge och Tyskland. Under hennes år i Norge arbetade hon som drottningens personliga florist och smyckade det Norska Kungahuset. Lika stolt som hon är över det är hon över att få äran att smycka till fest i de jämtländska skogarna, gärna med naturen som rekvisita.

Alla morgondagens blommor,
gömmer sig i det frö vi sår idag

Oavsett om bröllopet är stort eller litet, inomhus eller utomhus, borgligt eller kyrkligt så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar och idéer.

Fotograf Amanda Freskgård

Boka ett möte

``Måste jag välja något som ligger mig närmast hjärtat så är det att smycka för bröllop och fest! Att utifrån ett tema sätta en personlig och stämningsfull prägel på ett av livets största ögonblick är ett stort förtroende. Atmosfären och de små detaljerna kan göra så oerhört mycket för festens stämning och hjälpa värdparet att känna sig trygga och bekväma så att de kan fokusera på det som är viktigast; på varandra, och på gästerna. Att smycka en brud inför bröllop är fantastiskt! Det ligger så mycket förväntan i luften, och det är så viktigt för både mig och henne att allting blir perfekt!`` - Kirsten Lüdicke

Vi hjälper dig med

Buketter & Corsages

Blomkransar

Vigselbågar & Gårdsdekorationer

Bordsdekorationer & Tårtblommor

Fest & Event

Livet är värt att firas! Bröllop i all ära, men livet är fullt av tillfällen att anordna en fest! Kanske fyller du jämnt, kanske firar ni guldbröllop? Eller så vill ni helt enkelt bara dra ihop ett sjudundrande kalas med familj och vänner – bara för att det är skoj!
Vi hjälper gärna till att fixa den rätta stämningen – oavsett storlek på evenemang.

Vi fixar blommor och buketter till familjehögtiderna – alltid med det lilla extra. Oavsett om det gäller födelse, dop, konfirmation eller examen. I vår butik hittar ni också massor med personliga presenter. Vi ger gärna förslag på uppskattade gåvor.

Vill ni så smyckar vi även bord och bakverk eller annat som gör dagen lite extra varm och personlig.