Image Alt

Begravning

Vi hjälper dig även vid dom svåra stunderna

”Där orden tar slut, får blommorna tala”

Ett vackert farväl. Att smycka för begravning kräver stor respekt och lyhördhet för anhöriga som befinner sig mitt i sorgeprocessen. Boka in ett möte med oss där vi tillsammans i lugn och ro går igenom era önskemål. Vi sätter gärna en personlig prägel på ert sista farväl med hänsyn till den bortgångnes intressen och livsstil.

Vi på Linnean har lång erfarenhet av att skapa vackra begravningsblommor och hjälpa er skicka en sista hälsning. Låt våra florister vägleda er bland vackert utformade begravningsbinderier, begravningskransar och buketter, allt efter era önskemål.

Vi samarbetar med alla större begravningsbyråer i länet. Blommor till begravningar levereras i god tid före begravningen börjar.

De går att utföra begravningsdekorationer och buketter på en mängd olika vis och vi hjälper gärna till att utföra något som är unikt och som speglar den bortgångnes personlighet.

Begravningskransar och hjärtan går att göra i många olika varianter, utseende och storlekar. Vi hjälper dig naturligtvis med dina personliga önskemål.

Vanligtvis består kistdekorationer av blommor i form av vackra blomsterarrangemang. Dessa kan man få utformade efter egna önskemål. Till valet av kistdekoration kan man ha olika uppsättningar av blomster i varierande storlekar och så klart i varierande färgkombinationer.

Boka ett möte

Vi finns här för dig och svarar på alla dina funderingar.

Via telefon på 063-10 47 65.

Frågor via mail eller boka ett möte: